• Foto Ferroli Omnia M 3.2 seria 04-16
  • Foto Ferroli Omnia M 3.2 seria 04-16
  • Foto Ferroli Omnia M 3.2 seria 04-16
Ferroli Omnia M 3.2 seria 04-16

Pompele de căldură OMNIA M3.2 aer-apă îndeplinesc cerințele sistemului de aer condiționat pentru iarnă și vară din instalațiile rezidențiale și comerciale de putere mică și medie.

Toate unitățile sunt potrivite pentru instalare la exterior și intrucat pot produce apă până la 65 °C, pot fi utilizate în sisteme radiante, ventiloconvectoare, radiatoare și pentru producția indirectă de apă caldă menajeră (ACM) prin intermediul unui boiler extern cu serpentina.

Unitățile utilizează un compresor inverter care modulează puterea furnizată și sunt echipate cu un kit hidronic ce conține toate componentele esențiale pentru instalare rapidă și sigură.

Unitățile prezintă eficiență energetică ridicată și un nivel redus de zgomot, putând fi folosite ca generator unic pentru instalatie sau integrate cu alte surse de energie precum rezistenta electrica suplimentara sau cazan.

Toate unitățile sunt furnizate standard cu o sondă de temperatură pentru rezervorul de stocare a apei calde menajere (ce va fi montata de instalator) și cu o sondă de temperatură a aerului exterior (deja instalată pe unitate), pentru a asigura reglarea climatica in incalzire si racire.

Pentru aplicații specifice, unitățile OMNIA M3.2 pot fi instalate în configurații multiple „în cascadă” cu o unitate „MASTER” (gestionată direct de controler) și până la 5 unități „SLAVE”, care pot fi diferite în termeni de capacitate.

Produse asemănătoare

SEVCO INSTALAȚII SRL - Ferdinand I, Nr. 66, Alba Iulia, România