• Foto Ferroli Econcept 51A
Ferroli Econcept 51A

ECONCEPT E 51A este o centrala murala in condensatie, cu functionare pe gaz natural sau GPL, pentru incalzire.
Este proiectata pentru posibilitatea legarii la un boiler extern cu acumulare pentru prepararea apei calde menajere (acm) – optional.
Este dotata cu un panou de comanda digital cu meniu inteligent si intuitiv, arzator cu preamestec din placi ceramice cu microflacari inversate pentru emisii reduse de NOx si schimbator de caldura de inalta eficienta din aluminiu.
DOTARI

schimbator de caldura din aluminiu
arzator cu preamestec
sistem de control cu microprocesor
conectare usoara la un boiler extern – centrala termica in condensatie ECONCEPT E 51A poate fi conectata simplu la un boiler extern pentru producere acm prin intermediul unui kit gestiune boiler, format din pompa agent primar pentru serpentina boilerului si sonda de boiler.
Eficienta Energetica ridicata - Clasificare de 4 stele conform normei europene de Eficienta Energetica CE 92/42, randament excelent de pana la 109% raportat la puterea calorifica inferioara (PCI) a combustibilului
conectare in cascada – Centralele termice in condensatie ECONCEPT E 51A se pot cascada, rezultand baterii de pana la 5 unitati FARA a fi necesar un regulator electronic suplimentar, ceea ce reduce investitia si simplifica instalatia.
functia anti-inghet – asigura protectia cazanului impotriva efectelor distructive ale inghetului in instalatia de incalzire prin pornirea automata a acestuia pe functia de incalzire, atunci cand temperatura agentului termic scade sub 5 grade.
pompa cu 3 viteze incorporata- permite adaptarea usoara la caracteristica hidraulica a instalatiei; majoritatea centralelor murale de pe piata de puteri apropiate nu contin pompa de circulatie incalzire.
functia anti-blocare pompa – in cazul in care pompa de circulatie nu a functionat 24 de ore (de exemplu vara), aceasta este pornita automat cateva secunde pentru a evita blocarea lagarelor
tehnologie high-tech – placa electronica care gestioneaza functionarea centralei permite functionarea optima prin modularea continua functie de necesarul termic al imobilului .
ventilator cu turarie variabila – gama de centrale termice in condensatie ECONCEPT TECH este echipată cu ventilator modulant cu turatie variabilă, monitorizat de un traductor de presiune si comandat de microprocesorul plăcii electronice, care asigura mentinerea valorilor ridicate ale randamentului pe intreaga plaja de functionare a arzatorului. Intrucât orice centrală termica functionează pe parcursul unui an preponderent la sarcini de 30-50% din puterea maximă, reglarea precisă a debitului de aer în functie de puterea necesară este esentiala.
OpenTherm – permite utilizarea unui termostat modulant (accesoriu) si gestionarea la distanta a tuturor parametrilor centralei.
sonda exterioara de temperatura – posibilitate de functionare cu s.e.(accesoriu) si optimizarea puterii de arderea functie de temperatura exterioara pe baza curbelor de lucru setate .
economie de combustibil- economie la prepararea apei calde menajere (conectare la un boiler extern-opotional) prin utilizarea functiei ECO in perioadele care consumul este redus. Prin optiunea CONFORT acm din boiler (optional) este mentinuta la temperatura dorita de utilizator si este disponibila rapid la deschiderea robinetului. De asemenea, functionarea modulanta a arzatorului pe o plaja mare de putere (12-53 kW); atat in incalzire, cat si in producere acm permite obtinerea de economii importante de gaz
emisii reduse de Nox – Clasa 5 conform EN 297/A5.

CARACTERISTICI TEHNICEU.M.51A
Puteri
Putere termica max.focarkW49,8
Putere termica min. focarkW11,2
Putere termica max. incalzire (50/30°C)kW53
Putere termica min. incalzire (50/30°)kW12
Putere termica max. incalzire (80/60°)kW48,8
Putere termica min. incalzire (80/60°)kW11
Randamente
Randament Pmax (80-60/50-30°C)%98
Randament 30%%109
Caracteristici Energetice
Clasa eficienta energetica directiva 92/42 CEE-****
Clasa de emisii NOx-5
Alimentare Gaz
Debit gaz max. G20m3/h5,27
Debit gaz min. G20m3/h1,19
Debit gaz max. G31kg/h3,9
Debit gaz min. G31kg/h0,88
Parametri Tehnici
Presiune max. de functionare incalzirebar6
Presiune min. de functionare incalzirebar0,8
Temperatura max. incalzireoC95
Continut apa incalzirelitri2,7
Alimentare electrica
Grad protectieIPX5D
Putere electrica absorbitaW190
Putere electrica absorbita apa calda-
Dimensiuni / Greutati
Latimemm630
Adancimemm380
Inaltimemm720
Greutatekg57

Produse asemănătoare

SEVCO INSTALAȚII SRL - Ferdinand I, Nr. 66, Alba Iulia, România