• Foto Ferroli TDG 50 Plus
Ferroli TDG 50 Plus
1079,00 Lei

TDG Plus sunt boilere electrice digitale cu telecomanda, echipate cu un sistem avansat de siguranta, avand dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune.

Rezervorul de stocare al boilerelor electrice digitale, TDG Plus, este realizat din otel protejat impotriva coroziunii de un anod de magneziu iar suprafata lui interioara printr-un tratament de vetroportelanare.

Izolatia rezervorului este realizata cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate obtinuta prin injectare subpresiune ce duce la pierderi minime de caldura prin carcasa exterioara si la o eficienta termica ridicata.

Datorita tratamentului special "BLUE FOREVER" aplicat rezistentei electrice, este asigurata o protectie de lunga durata impotriva depunerilor de calcar si implicit acest produs beneficiaza de garantie extinsa de 6 ANI.

Sistemul digital de comanda permite selectarea puterii de incalzire (1000, 1500, 2500 W), a temperaturii apei calde menajere cat si programarea orara a disponibilitatii apei calde menajere in functie de necesarul consumatorilor.

Boilerele TDG Plus sunt incadrate intr-o clasa de eficienta superioara datorita functiei SMART, un program de auto-invatare care permite reducerea pierderilor de caldura si reducerea consumului de energie, prin comadarea automata a producerii apei calde menajere in functie de tiparul de utilizarea al fiecarui consumator.

DOTARI
panou de comanda digital
functie SMART
telecomanda
anod de magneziu
izolatie spuma poliuretanica
grup de incalzire montat pe flansa cu 5 suruburi
termostat protecte supraincalzire cu dubla siguranta si supapa de siguranta
protectie electrica clasificare superioara IP24
componente reciclabile

CARACTERISTICI TEHNICEU.M.TDG 50 Plus
Puteri
Putere nominalaW2500
Putere reglabila in 3 treptekW1/1,5/2,5
Capacitate
Capacitate boilerL46,5
Alimentare electrica
Alimentare electricaHz50-60
Tensiune de alimentareV220-240
Clasa de protectie electrica-IPx4
Parametri tehnici
Presiune maxima de lucrubar8,5
Interval temperaturagrC30-75
Timp de incalzire dela 15 la 50grdCminute (2500W)35
Dimensiuni / Greutati
Inaltimemm745
Latimemm368
Greutatekg19

Produse asemănătoare

SEVCO INSTALAȚII SRL - Ferdinand I, Nr. 66, Alba Iulia, România